Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

You might like
€5995
Show options
€3995
GRATIS verzending vanaf €24,95 • Vandaag besteld is vandaag verwerkt
Currency

Origineel kerstcadeau in samenwerking met Vaker Vrolijk

Origineel kerstcadeau: 36 leuke cadeau-ideeën voor onder de kerstboom....

 

Idee 3. Persoonlijke sieraden

Sieraden zijn zoiets waar je volgens mij áltijd een mooi cadeau aan hebt. Al helemaal als je de sieraden uitkiest op de persoon. Zo kreeg ik van Bart eens een edelsteenketting met een steentje dat qua betekenis perfect bij mij past. Het is me nog steeds heel dierbaar. Je kunt ook een hartjesketting geven als blijk van liefde of een sieraad uitzoeken op basis van de kleur die iemand graag draagt.

Zelf kreeg ik bij wijze van vroeg kerstcadeau een paar prachtige sieraden van Zevar toegestuurd. De webshop van Zevar barst van de mooie en betaalbare sieraden die het perfect zullen doen als origineel kerstcadeau. Ze verkopen allerlei zilveren sieraden (waarvan sommige verguld of verguld roségoud) van mooie kwaliteit. Denk aan prachtige kettingen, subtiele armbanden, sprankelende oorbellen en ringen die eruitzien om door een ringetje te halen. Zowel voor wie van minimalistisch houdt als voor mensen die liever wat meer uitpakken, is er veel prachtigs te vinden.

origineel kerstcadeau 12
origineel kerstcadeau 14

Op de foto’s hierboven zie je de schitterende oorbellen die ik met heel veel plezier draag. De paarse oorbellen zijn de ‘hoops met hartje’. De andere oorbellen zijn bling bling ten top en door de chique steentjes perfect voor kerst. ‘Teardrop roze’ heten ze. Die zijn ook nog eens heel kerstig, waardoor de ontvanger ze zelfs meteen kan indoen.

Daarnaast schittert op de foto hierboven de ‘ketting Flower’ om mijn nek. Een prachtige ketting die me aan mijn oma doet denken, omdat zij ook al teintallen jaren zo’n soort bloemetje om haar nek had bungelen. Prachtig dat ze er zo met kerst toch een beetje bij is!

Neem dus zeker een kijkje in de Zevar-webshop bij de kettingen en andere sieraden. Zowel voor een origineel kerstcadeau om te geven als om jezelf op iets leuks te trakteren. Want ook jij mag jezelf best een leuk cadeau geven.

Nog 33 leuke ideeën voor een origineel kerstcadeau....

lees hier de volledige blog.

https://www.vakervrolijk.nl/origineel-kerstcadeau-ideeen/

 

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.