Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

You might like
€5995
Show options
€3995
GRATIS verzending vanaf €24,95 • Vandaag besteld is vandaag verwerkt
Currency

Over Ons

Het verhaal van Zevar

Zevar laat jou sprankelen. Wij geloven dat jij het verdient om te stralen. Of je nu op het schoolplein staat, aan het werk bent op kantoor of geniet van een feestje – jij zorgt voor de mooie look, wij voor de details. Zodat jij je op en top mooi voelt, ook als je een druk leven leidt. Wij hebben sieraden voor elke stijl. Klassiek en simpel. Altijd van hoge kwaliteit en steeds met veel zorg en liefde, from our home to yours gestuurd. Want wat we doen, doen we met ontzettend veel liefde. Al generaties lang.

Er was eens…

Het verhaal van Zevar begint in India. Vele tientallen jaren geleden, ver voordat wij geboren waren. Er was eens een familie waarin iedereen – generatie na generatie – werkte in de sieraden. Onze ouders, grootouders en overgrootouders maakten hun eigen gouden juwelen, werkten met diamanten en lieten ons zien hoe mooi sieraden zijn. Zij staken het vuurtje in ons aan dat altijd is blijven branden: de liefde voor sieraden, die ons met de paplepel is ingegoten.

Van sieradenliefde naar Zevar 

‘Zevar’ betekent ‘sieraad’ in het Hindi, onze moedertaal. Zevar is opgericht door ons: Anamika, Sahil en Sumiet. Sahil is het kloppend hart achter Zevar. Zijn hart gaat al zijn hele leven lang sneller kloppen van mooie sieraden. Met een familie bestaande uit juweliers in Indiase steden als New Delhi, was hij al op jonge leeftijd gefascineerd door mooie sieraden. Die liefde groeide en groeide, en bloeide uiteindelijk uit tot de webshop Zevar.


Anamika is de vrouw van Sahil en Sumiet is zijn zwager. Samen runnen wij Zevar vanuit huis. Alle sieraden worden met veel zorg door ons geselecteerd. Samen pakken Sahil en Anamika alle bestellingen met de hand in. Mini-inpakparty’s noemen we dat. Want inpakken doen we elke dag met heel veel liefde en plezier.
We vinden het fantastisch om een beetje geluk jouw kant op te sturen. From our home to yours.

Dat jij nu kijkt naar de shop zoals die is, hebben we te danken aan Sumiet: het visuele talent achter Zevar. Hij ontwerpt de website, maakt de foto's en zorgt ervoor dat jij de sieraden op onze site en socials kunt bewonderen. Je leest het: teamwork makes the dream work. 

 

Wij laten vrouwen sprankelen. Op het werk, thuis, op het schoolplein.
Onze sieraden draag je overal, met liefde én met een lach. 

 

Wij maken jou blij met stralende sieraden

De liefde voor sieraden van onze voorouders zetten wij met veel plezier voort. Niets is zo leuk als mensen zichtbaar blij maken. Met het sieraad zelf, met de beleving van een complete look én met een vrolijk ingepakt cadeautje.

Bestellingen inpakken doen we vanuit de woonkamer, altijd met veel plezier. En met een handgeschreven briefje bij elke bestelling, met liefde voor jou geschreven. Om zoveel mogelijk vrouwen blij te maken met onze sieraden, houden we onze kosten laag. Dat doen we onder meer door afval zoveel mogelijk te beperken. Bij je bestelling vind je geen 1001 confettisnippers of grote verpakkingen. Wij houden het simpel. Dat is beter voor het milieu, scheelt in de portemonnee en maakt dat we nog meer vrouwen een sprankelend sieraad kunnen bieden.

Bezoek de webshop

Voor lang sprankelplezier

Het verhaal van Zevar is er één dat voorlopig nog niet eindigt. We hopen met Zevar nog veel meer vrouwen een stukje geluk te bezorgen. Iets stralends op elke dag en elk moment. We gunnen het jou dat je ondanks je drukke leven tijd aan jezelf besteedt. Dat je je mooi voelt, zelfverzekerd bent en geniet van de kleine dingen die je jezelf geeft. Daarom willen we dat je lang plezier hebt van de sieraden die je bij Zevar koopt. Kwaliteit staat bij ons dan ook voorop.  

Al onze sieraden zijn gemaakt van echt zilver. Zilver is een edelmetaal en verkleurt dus nauwelijks. Tegelijkertijd is het shiny en geeft het jou de sprankeling die je verdient. Ook geven we je graag handige verzorgingstips, waarmee je nog langer van je sieraden kunt genieten. Want onze liefde voor sieraden geven we met alle plezier ook aan jou door. 

Sprankel jij met ons mee?

Gun jij jezelf dat beetje sprankeling op elke dag? Shop jouw favoriete sieraden bij Zevar. Voor jezelf, als cadeau voor een ander of zelfs voor de allerkleinsten

Bezoek de webshop

Benieuwd naar meer Zevar? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Daar geven we je dagelijks een kijkje achter de schermen.